To je to što me zanima!

Urnebesni video: Ljubavnica je upala na svadbu u vjenčanici, prava mladenka se skamenila

Ovih dana na društvenim mrežama ponovo se širi snimka nastala prije koju godinu, navodno u Južnoj Africi, na kojoj ljubavnica mladoženje prekida ceremoniju vjenčanja. Odjevena u vjenčanicu i spremna za udaju
Vidi originalni članak

Trebao je to biti najsretniji dan u njihovim životima. Lijepo su se sredili, okupili su svoje obitelji i prijatelje, dogovoren je bend, tu je i catering... Ostalo im je samo 'odraditi' formalnost, reći 'uzimam' i obećati jedno drugome da će se voljeti do kraja života.

Ali onda se pojavila još jedna mlada dama u vjenčanici...

Ovih dana na društvenim mrežama ponovo se širi snimka nastala prije koju godinu, navodno u Južnoj Africi, na kojoj navodna ljubavnica mladoženje prekida ceremoniju vjenčanja. Odjevena u vjenčanicu i spremna za udaju.

U DOBRU I ZLU I BIZARLUKU Najbizarnija vjenčanja: Pustio snimku seksa, svi šmrkali bijeli prah, ples u krilu pred obitelji...

Djevojka je ljutito ušla u prostoriju, mladoženja je pokušava odvući sa strane, ali to mu na prvu nije uspjelo.

Ona potom prilazi mladenki i pokušava joj nešto reći, ali na kraju je uspješno 'uklanjaju' sa svadbe. Cijelo vrijeme čuje se i žamor okupljenih, kojima nikako nije bilo jasno što se tu događa.

Mladenka, začudo, cijelo vrijeme stoji mirno i nije reagirala na 'wannabe mladenku'. 

KOJA SITUACIJA! Ljubavni trio: Njihova cura bila im je djeveruša na vjenčanju

Djevojka koja je pokušala prekinuti svadbu, ako je vjerovati komentarima ispod snimke, u vezi s mladoženjom bila je dugi niz godina, ali on je ipak odlučio oženiti djevojku koju je upoznao samo par mjeseci prije svadbe. Jedna za drugu nisu znale.

KAOTIČNA OSVETA Mladoženja na vjenčanju pustio je snimku mlade usred seksa s mužem njezine trudne sestre

- Nadam se da se mladenka udala za njega, ali da mu je sutra zbog nevjere uručila papire za razvod i uzela mu pola imovine - komentar je koji je prikupio najviše 'lajkova' na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sljastrava 22.08.2022.

    Po mom,lulave obje😆

  • axl44 22.08.2022.

    bez čitanja članka ću probat pogodit da je video objavljen na tik-taku? 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare