To je to što me zanima!

"Uskraćuju nam prava jer ne smijemo vrtlariti goli!"

Američki nudisti Robert i Catharine Pierce tvrde da su žrtve diskriminacije nakon što ih je vlasnica zamolila da se "pristojno obuku" dok su vani...
Vidi originalni članak

Susjedi su se žalili policiji vidjevši Roberta (58) i Catharine Pierce (51) da vrtlare goli ispred unajmljene kuće u Boulderu. Oboje su na sebi imali tange, a Catherine je prekrila bradavice. Ali, policajci su potvrdili ono što su Piercovi već znali. Iako su bili oskudno odjeveni, nisu napravili ništa ilegalno.
- Prekrili su genitalije. Nisu prekršili nikakav zakon - rekla je policijska glasnogovornica Sarah Huntley.
Vlasnica kuće Annie Mount kaže da su prekršili ugovor o najmu kuće. Zbog nepriličnog ponašanja mogla bi ih izbaciti na ulicu. Par vjeruje kako ta interpretacija krši njihova osnovna prava.
- Želimo našu slobodu. Želimo samo ono što nam zakon dozvoljava i ne želimo da nas netko maltretira - rekao je Robert.
Susjeda Emily Hink vidjela je golu Catharine vozeći se kući s kćerkom kojoj je "ispala vilica" zbog prizora. Hink ne bi smetala njihova golotinja da barem imaju visoku ogradu. Ali, njihova kuća je u blizini škole, a dvorište je s prednje strane. Stručnjaci priznaju kako je neprilično ponašanje strašno teško definirati.Ako ih izbace, sud će odlučivati o tome.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thrys 08.06.2009.

    \"draga, opet su mi jaja zapela za živicu!\"...

  • sara70 08.06.2009.

    ja znam rijesenje za ove debile,inajmiti im smjestaj za 100 eura sedmicno u djungli ,pa nek se baskare tamo heheeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare