To je to što me zanima!

Ušla je u svoj Airbnb i našla gomilu pravila, čak i kako koristiti zavjesu od tuša i čaše...

Tiffany je ušla u svoj novi Airbnb i našla ogromnu količinu pravila. Pravila su bila kako i što koristiti za svaku prostoriju u Airbnb-u. Na informacijama se nalazila i slika daljinskog...
Vidi originalni članak

Tiffany je unajmila stan u New Yorku na par dana. Kad je stigla na lokaciju, ostala je u šoku jer je njen domaćin imao ogromnu listu pravila što i kako treba raditi ili koristiti tokom svog boravka. 

Među pravilima se čak nalazilo i kako koristiti zavjesu za tuš.

TikTok korisnica Tiffany je podijelila video koji je skupio više od 1,6 milijuna pregleda. 

- Moj domaćin Airbnb-a je imao nekoliko čudnih pravila - rekla je u videu. 

@authentiffany_

Respect the home, Tiktok about it later ##fyp ##airbnb ##funny ##controlissues ##foryou ##toomuchsauce ##lol ##airbnbhost

♬ original sound - Authentiffany

Prije nego što se uopće uđe u stan, dobije se veliki vodič s informacijama. Zatim slijedi tura po stanu i objašnjavanje što se smije u kojem dijelu stana.

- Koji mi je bio omiljeni dio? Vlasnik je nacrtao daljinski i učio me kako koristiti svaki gumb. Postoji čak i napomena kako koristiti ventilacijski otvor i kante za pohranu - nadodaje Tiffany. 

Čak i jednostavno tuširanje ima pravila. 

- Još jedna dobra informacija, želiš li pomaknuti zavjesu od tuša s lijeva na desno? Ne, moraš ju pomaknuti s desna na lijevo - kaže ona. 

Mnogi su ostali zapanjeni.

Neki su čak podijelili svoja slična iskustva te rekli da su napustili unajmljeni stan i dobili povrat novaca jer su se ipak htjeli osjećati ugodno u prostoru, a ne kao da ih netko promatra. 

- Nisam uzrujana, ne govorim loše o boravku i vlasnicima! Samo mi je sve skupa smiješno - nadodala je Tiffany nakon svih komentara kako bi razvedrila situaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare