To je to što me zanima!

"Ušlagirani" klokani vrte se i rade krugove u poljima

Polja u Tasmaniji u kojima legalno sade biljke iz kojih rade opijum pohode klokani, koji se tako ušlagiraju da se vrte u krug i nakon toga ruše
Vidi originalni članak

Tasmanijska vlada sve je više zabrinuta zbog klokana i drugih životinja koje pohode polja u kojima legalno uzgajaju biljke iz kojih proizvode opijum za svjetske farmaceutske kompanije. Životinje jedu biljke od kojih se ušlagiraju te dezorijentirano lutaju poljima radeći krugove. Nakon nekog vremena se jednostavno, sruše.
- Čuli smo razne priče o ovcama, klokanima i drugim životinjama koje se ponašaju jako čudno. Ljudi su počeli prijavljivati neobično ponašanje životinja pa smo zaključili da su "ušlagirane" - kaže Rick Rockliff, menadžer jedne tasmanijske kompanije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosnia_80 02.07.2009.

    @mazur, dobro ti jutro:) hahahaahahhaaha...

  • ragusea 29.06.2009.

    mazur, a o čemu ti to? pa nigdje ne piše da su klokani crtali krugove u žitu, nego da se vrte u krug jer su dezorijentirani.

  • mazur 28.06.2009.

    ma dajte ljudi, kako mogu klokani da se tako \"ušlagiraju\" i onda da prave takve jednake krugove u žitu?! mislim LOL! dajte vi probajte se napušit pa samo nacrtat onakve krugove..heh mislim da ne ide.. .:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare