To je to što me zanima!

Utegnuli se u kožu i lance pa se ukrcali na 'brod za mučenje'

RAJ ZA FETIŠISTE The Torture Ship već 22 godine svakog ljeta iz luke Friedrichshafen na jezeru Constance plovi do gradića Konstanza dok se na njemu zabavljaju ljubitelji sado mazo seksa
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda stotine ljubitelja maski, vezanja, kože, lateksa i ostalih sličnih igračaka ukomponiranih u fetišistički sado-mazo seks ukrcalo se brod na jezeru Constance na njemačko-švicarskoj granici. 

The Torture Ship (eng. brod za mučenje) već 22 godine zaredom isplovljava iz luke Friedrichshafen i plovi do Konstanza, srednjovjekovnog gradića na jugu Njemačke. Tijekom plovidbe ljubitelji fetiša zabavljat će se na brodu koji je svake sezone dupkom pun. Organizatori su se ove godine požalili kako je odziv nešto manji zbog svjetskog nogometnog prvenstva jer su u subotu utakmicu u Rusiji odigrale Švedska i Njemačka. 

Na brod se ovog puta ukrcalo oko 500 fetišista, a ulaznice za brod stoje 65 eura. Prije četiri godine organizatori su zbog postrožene vladine regulative bili prisiljeni ukloniti tzv. tamne sobe na brodu, ali i promijeniti naziv događaja pa se sada vodi kao 'zabava uz ples pod maskama'. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pacifista 27.06.2018.

    zbog ovakvih ću promijeniti svoja uvjerenja i nick. psihijatrija !

  • 27.06.2018.

    Brrrrrr Mad Max apokalipsa. Kosa mi se digla na glavi ! Sad bi neki rekli da su ovi sa brnjicama, lancima, toljagama, bičevima , pištoljima, buzdovanima i dane nabrajam, normalni ljudi kao i svi ostali Hihihihihi .

  • dvadesetčetverosatnivirusić 27.06.2018.

    dođite u hrvatsku...ako ovdje preživite sve vrste tortura , pravi ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare