To je to što me zanima!

Utrka u Tribunju: Magarcu dala ime svojeg dečka pa pobijedila

Utrčala prva na cilj: Magareća ćud vlasnicu Kate stajala je živaca, ali i veselja zbog pobjede na prvim ženskim magarećim utrkama u Tribunju kraj Vodica
Vidi originalni članak

U Tribunju kraj Vodica ovih dana slave 50. magareće utrke, a u nedjelju navečer prvi put su organizirali ženske magareće utrke na kojima je pobijedila mlada Kate Grubišin. 

- Tovar Pavao mi se ukopao i nije se htio pokrenuti. Sišla sam s njega i počela ga vući. Mislila sam da ću završiti druga jer je ispred mene bila jedna cura. I baš kad sam to pomislila, tovar je počeo trčati. Skočila sam na njega i čvrsto se uhvatila. Ne znam ni sama kako sam u tome uspjela. Tako smo ušli u cilj i pobijedili - rekla nam je razdragana Kate Grubišin (19). 

Otkriva kako je namjerno za utrku odabrala najmanjeg magarca jer je i sama sitna i mršava, a on joj je nekako bio sladak pa je mislila kako su odlična kombinacija i nije pogriješila. 

- Dvaput mi se ukopao pa smo ga moj asistent Lovre Jerkov i ja morali vući dok nije nastavio trčati – zaključuje Kate, koja je magarcu dala ime Pavao po svojem dečku, a za nagradu je osvojila pehar i magareći poklon - vrećicu s raznim darovima posvećenima magarcima.

Najsitniji, ali i najbrži 

Magarac Pavao je sitan rastom. Činilo se da neće stići do cilja jer je odbijao suradnju, no onda je pojurio i utrčao na cilj s vlasnicom.

Osvjetlala obraz cijeloj obitelji 

Kate je prva u obitelji koja je pobijedila na magarećim utrkama, a na njima su se godinama natjecali njezin djed, brat i rođaci.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ovca007_1 02.08.2017.

    Mogla mu je dat i ime po autoru ove navjestice, pa bi se kvalificirala direktno na Olimpijske Igre

  • It's kišing 31.07.2017.

    A da je decko dao kravi njeno ime, digle bi se one BABE na noge...i tko zna sta jos

  • jluci82 31.07.2017.

    jadne životinje,no svaka luda ima svoje veselje

Komentiraj...
Vidi sve komentare