To je to što me zanima!

Vatreno navijanje uz najbolje Medvedgrad pivo

Gledanje nogometa je nezamislivo bez krigle mrzle pive i zato dođite navijati s nama! Pivnice Ilica, Adžijina i Mali Medo u Tkalči čekaju da nogometno ludilo počne!
Vidi originalni članak

S više od 20 godina iskustva i tradicije možete nam sa sigurnošću prepustiti organiziranje gledanja utakmica Svjetskog prvenstva. Adžijina, Ilica i Mali Medo mjesta su za bodrenje naše reprezentacije. Dođite na jednu od posebno uređenih terasa, zaplešite s Brazilskom plesačicom i ludilo Svjetskog nogometnog prvenstva može početi.

Navijačko ludilo Pivnice Medvedgrad kreće u Adžijinoj već u 19h s Live Swing Jazzom. Ekipa će svirati do početka utakmice kada će se svi navijači prebaciti na veliko platno. Kvartovska atmosfera na ugodnoj ljetnoj terasi s velikim platnom oduševit će sve posjetitelje. Ne brinite ni za toplinski val jer ćete osvježenje pronaći u našem kvalitetnom pivu. Sve pive od jedne litre bit će 20 kn osim Gričke Vještice koja je 25 kn, a pobrinut ćemo se i da ne ostanete gladni sa jelima već od 20 kn.

U Pivnici Ilica vas na najvećoj ljetnoj terasi čeka tri velika LCD ekrana s projektorom kako bi navijači u svakom kutku terase mogli pratiti otvorenje Svjetskog prvenstva.

Mali Medo koji se nalazi u Tkalči najatraktivnija je lokacija za gledanje utakmice u gradu. Ludo navijanje po kojem smo poznati čeka vas uz video zid od 35+ kvadrata, Brazilsku plesačicu, DJ u pauzama tekme te još puno toga. Iako imamo više od 500 sjedećih mjesta, sigurni smo da će većina od uzbuđenja skakati i slaviti.

Idi na 24sata