To je to što me zanima!

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Vidi originalni članak

Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jel bilo ok? Odlično, super, kaže Plenković na kraju snimke i tada mu netko baca košarkašku loptu koju vrti na jednom prstu.

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

Sve o izborima pratite OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Mr. Pickles 28.03.2024.

    Nek dođe na vlast extremna desnica, ljevica nije bitno, samo da ovo samodopadno arogantno lice više ne bude posvuda!

  • zemljajeravnakugla 28.03.2024.

    I ovaj počeo radit budalu od sebe

  • TVP 28.03.2024.

    Može biti na svim mrežama svijeta, govoriti sta god hoće, beskrajno se hvalisati ali realnost sve pokazuje. Naravno, civiliziranim ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare