To je to što me zanima!

VIDEO Klokan u Australiji htio utopiti psa u rijeci, napao i vlasnika: 'Pusti ga, jesi me čuo'

Udarit ću te u glavu jesi me čuo?!? Pusti mi psa - povikao je muškarac nakon čega se klokan obrušio na njega. Ipak, muškarac je na kraju uspio spasiti svog četveronožnog prijatelja
Vidi originalni članak

Klokani, često jedan od najprepoznatljivijih simbola Australije, nisu baš bezopasni koliko se to možda na prvu čini. Dokazuje to i viralni video nastao u Victoriji koji prikazuje klokana koji pokušava utopiti psa u rijeci.

Video je snimio vlasnik psa, a u samo 10 sati na TikToku je skupio više od 2 i pol milijuna pregleda. Muškarac je prvo počeo vikati na klokana koji je držao njegovog psa zatičenog u jezeru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@sbsnews_au Watch the viral moment an Aussie man jumped into an outback river to save his dog from a wild kangaroo. The video, captioned “martial arts are for everyone, even kangaroos”, has been viewed over 33 million times. #news #australia #kangaroo ♬ original sound - SBS News

- Udarit ću te u glavu jesi me čuo?!? Pusti mi psa - povikao je muškarac nakon čega se klokan obrušio na njega.

Ipak, muškarac je na kraju uspio spasiti svog četveronožnog prijatelja, a klokan je ostao stajati u rijeci i promatrati muškarca i psa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 17.10.2023.

    Pustite životinje da se pare u miru

  • Pešekan1 16.10.2023.

    Klokan izgleda zajebano..hahahah

  • uwaga 16.10.2023.

    Ja mislim da je klokan htio ko tibor

Komentiraj...
Vidi sve komentare