To je to što me zanima!

Video: Radnik dao otkaz zbog ukazanja davno umrle curice

Vjeruje se da je siroti čovjek vidio pokojnu Margaret Febrey, djevojčicu čiji se duh zadržao u viktorijanskoj kući koju je s kolegama rušio. Pogledajte prilog o slučaju
Vidi originalni članak

Građevinski radnik iz Arlingtona, čiji identitet nije otkriven, smjesta je dao otkaz nakon što ga je prestravilo ukazanje djevojčice koja je mrtva punih 99 godina. Vjeruje se da je vidio Margaret Febrey, curicu koja je živjela u viktorijanskoj kući koju je s kolegama rušio.

- Ispričao mi je kako je ugledao djevojčicu koja nas je promatrala iza prozora. Ušao je u kuću u želji da je nađe, no nje više nije bilo. Ugledao ju je tek pri izlasku, promatrala ga je sa stepenica. Na trenutak je okrenuo glavu, a ona je nestala - ispričao je novinarima nadglednik radova Jeff Schreiner. 

Schreiner je dodao da je njegovo iskustvo toliko uznemirilo kolege da su na godišnjicu smrti Margaret Febrey odlučili ne izvoditi radove na posjedu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • outlaw 26.09.2012.

    kod takvih stvari kao što su duhovi,NLO itd. nemože se temeljiti priča na "rekla- kazala". Tu mora postojati relevantan dokaz (slika,video) koji je priznat od stručnjaka,a ovakvih priča ja znam na tisuće.

  • FilipHanžek 29.07.2012.

    haha, lik se nadrogirao filmom "The Ring", nije on vidio nikakvu Margaret Febrey, već Samaru Morgan xDD

  • lolaaaaaaaaaa 10.04.2012.

    Kasper?

Komentiraj...
Vidi sve komentare