To je to što me zanima!

VIDEO Snimila čarobnu dugu: 'Tko zna, možda promijenimo spol kad prođemo ispod nje'

Čitateljica nam je poslala prekrasni prizor duge koju je sinoć snimila iz auta prema Velikoj Gorici, a ista ju je podsjetila na djetinjstvo dok su se šalili da prolaskom ispod duge mijenjate spol
Vidi originalni članak

Nisam nikad vidjela ovako kompletnu dugu, bilo je baš super, priča nam čitateljica koja je sinoć na cesti od Zagreba prema Velikoj Gorici snimila čaroban prizor.

- Bile su dvije duge, ova koja se vidi jače, a druga slabije - dodaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Prekrasna duga kod Velike Gorice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dok prođemo ispod duge, mijenjat ćemo spol - šalili su se u autu prilikom vožnje prema dugi koja podsjeća na prolaz u drugu dimenziju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 31.08.2021.

    Ispod lijevog kraja je ćup zlata. Vidi se i dio druge duge lijevo. Takva dupla duga se često vidi kada je sunce nisko a bilo je puno kiše.

  • bameg 30.08.2021.

    prekrasni odsjaj nebeskog svoda

  • Iveksljivek 30.08.2021.

    @tEnStEnS eto drago mi je da se želiš upoznati sa mnom.Ja sam Hrvatski pošten čovjek, ovo šta si napisao ne razumijem šta znači. Radim 2 posla,dvoje djece,sretno oženjen...nudili su mi na razno raznim poljima taj "mito" ,koji sam uvijek naravno odbio...jer kako godine prolaze skužiš da jedino obraz nema cijenu, a isto tako mi je drago da me isti doveo do toga da me jako puno ljudi zvalo za suradnju gdje se i dobro zaradilo.A ti prijatelju sa ovim svojim floskulama i predrasudama samo dokazuješ da si i ti jedan od tih koje spominješ...ugodan dan ti želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare