To je to što me zanima!

VIDEO 'Slatka' intervencija vatrogasaca u Zagrebu: Djeci dijelili slatkiše za sv. Nikolu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Došli su pod sirenama, djeca su istrčala van u šlapama i pidžamama, bilo je baš slatko, govori nam čitateljica koja je snimila lijepu gestu ekipe DVD-a Dubrava
Vidi originalni članak

Okitili su cijeli kamion, obukli ga u soba, stavili rogove. Bilo ih je oko 5-6, djeca su naravno izletjela van sva u pidžamama. Plesali su i izvlačili bombone iz vreće, ma bilo je baš slatko, govori nam čitateljica o prizoru koji je snimila u utorak oko 22 sata u Prnjavorskoj ulici u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrogasci iznenadili djecu za Sv. Nikolu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, vatrogasci DVD Dubrava odlučili su iznenaditi mališane za Sv. Nikolu, došavši s okićenim kamionom koji je puštao božićne pjesme i hrpom slatkiša koje su dijelili djed i baka mraz, opisuje nam čitateljica, dodavši da su prethodno osigurali ulicu i ostali 15-ak minuta.

EDUKATIVNO I ZABAVNO Ideje što djeci staviti u čizmicu za Svetog Nikolu, a da nisu uobičajene igračke i slatkiši

- Najprije sam mislila da se nešto dogodilo jer su došli pod sirenama, ali onda sam otišla na prozor. Bila sam skroz iznenađena, nisam mogla vjerovati da netko u ovo doba može učiniti nešto tako lijepo. Na kraju su se svi fotografirali, bilo je jako slatko - dodala je naša sugovornica.

Na Facebook stranici DVD Dubrava vidljivo je kako su njegove članice i članovi unaprijed planirali ovakvu vrstu darivanja, a do Božića planiraju posjetiti još ulica gdje su pritom u svojim objavama pozvali građane da im jave gdje da dođu razveseliti njihove mališane.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dadooštri 07.12.2022.

    Bravo dečki!

  • tbabic 07.12.2022.

    Svi koji nas zele vidjeti, a nisu se stigli javiti, zapratite nas na fb i insta (DVD Dubrava) i pricekajte objavu lokacija, možda je baš jedna u vašoj blizini te slobodno navratite :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare