To je to što me zanima!

'Vidi, morska koza': Plivala je kao pas, kilometar u 15 minuta

Plivala je kao pas, bojali smo se da neće moći dugo plivati, opisuje čitatelj. Dodaje kako je životinja na kraju došla do obale te da čitavo vrijeme nije meketala
Vidi originalni članak

Bili smo na kavi u vatrogasnom domu, kad je jedan od kolega vidio kako nešto pliva u moru. Došli smo do mola i ugledali kozu. U zafrkanciji smo pričali kako je to morska koza, rekao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimku je napravio u utorak oko 18 sati u Kaštel Gomilici. Kaže kako je životinja do tamo doplivala od Kaštel Kambelovca. Preplivala je udaljenost od kilometra, a za to joj je trebalo 15-ak minuta.

- Plivala je kao pas, bojali smo se da neće moći dugo plivati - opisuje čitatelj. Dodaje kako je životinja na kraju došla do obale te da čitavo vrijeme nije meketala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mily 25.08.2019.

    a da ste joj pomogli? Oooo neeee, bolje da niste, jer ako ste ovo snimali bez osjećaja da joj pomognete, da je završila u vašim rukama, ode njezin život. Ovako, bravo za kozu!

  • Roseana 27.02.2019.

    Mogli ste pomoći jadnoj životinji da dođe do kopna makakvi nego snimaj i čekaj oće li se utopiti.I ruganje samo ruganje grozni ste

  • _Varešak_ 22.02.2019.

    Ništa novo u sezoni ih mnogo pliva u moru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare