To je to što me zanima!

'Vidimo se opet': Vin Diesel je zapjevao 'bratu' Paulu Walkeru

Vin Diesel i Paul Walker od prvog su se filma u franšizi toliko zbližili da su jedan drugoga nazivali braćom, a Vin je svoju kći nazvao upravo po dragom prijatelju...
Vidi originalni članak

Iako je Vin Diesel poznat po kataklizmično lošem sluhu, ovaj mu put zaista nemamo što zamjeriti. Sada su ipak najbitnije emocije. On je otpjevao dio pjesme 'See You Again', koja je snimljena specijalno za ' Furious 7 ' tj. posljednju scenu kojom se ekipa i franšiza opraštaju od svojeg najpoznatijeg lica.

Ta, posljednja scena u filmu raznježila je obožavatelje franšize i Paula Walkera diljem svijeta, Paul je za nju 'oživljen' specijalnim efektima, a u nekim scenama u filmu zamijenila su ga njegova braća.


Idi na 24sata

Komentari 51

  • SGoran 12.04.2015.

    Čuj ovog...vozim audi...hahahah!!Pa ovdje se govori o pravim autima a ne o tačkama!Daj se poklopi ušima i idi oprati tatin auto,a velikim dečkima pusti ovo.

  • Vladek78 10.04.2015.

    nebi rekao da je film glupav,možda nerealan ali ok ,poprilično solidan ako če se gledati kao žanr(akcijski film),a što se Walkera tiče naravno da mi ga je žao kao ljudskog bića dok ostale stvari nemogz komentirati.

  • kokaza5 10.04.2015.

    Legenda, stvarno šteta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare