To je to što me zanima!

Vidio rijetkog morskog psa od 12 m i krenuo ga loviti kajakom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Životinja je bila duža od 12 m, a muškarac ju uhodio kajakom dugim tek 4 metra. Lokalni stanovnik je mobitelom snimio cijelu situaciju te je video objavio na internetu
Vidi originalni članak

Josh Reeves s Floride je vidio velikog morskog psa u moru blizu obale te je uzeo kajak i veslao prema njemu. Muškarac inače radi s morskim psima, a zaveslao je prema životinji jer je shvatio da se radi o rijetkoj pasmini, gorostasnoj psini. 

Životinja je bila duža od 12 metara, a on ju je uhodio kajakom dugim tek četiri metra, piše KTLA. Lokalni stanovnik je mobitelom snimio cijelu situaciju te video objavio na internetu. Josh je istaknuo kasnije kako ga nije bilo strah životinje jer je znao da se ta vrsta morskog psa hrani isključivo planktonima. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BlackAngel 29.03.2011.

    LOL ... ali za 12m morskog psa su on i kajak doslovce planktoni:) njam njamiii

  • čiri-biri 29.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • čiri-biri 29.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare