To je to što me zanima!

Vjenčali se u autobusu u kojem su se susreli prije 13 godina...

Njujorški gradski autobus svjedočio je vjenčanju Osvalda Jimeneza i Kare Mullins, koji su se baš u njemu sudbinski susreli još 2004. godine. Prekrasno i vrlo kreativno mjesto za sudbonosno 'da'...
Vidi originalni članak

Par iz New Yorka vjenčao se u istom gradskom autobusu u kojem se susreo još prije 13 godina. Pedesetak uzvanika i iznenađeni putnici prisustvovali su svečanom činu ženidbe Osvalda Jimeneza (41) i Kare Mullins (35) u autobusu M14, koji je sretne mladence spojio 2004. godine.

Na ideju je došao Jimenez i, očekivano, oduševio odabranicu svog srca. Nakon vjenčanja, mladenci su razmijenili prigodne riječi i raznježili sve prisutne.

- Nosila sam štikle od gotovo 13 centimetara, u kojima nije baš udobno hodati. Nekoliko puta sam zamalo pala, priča kroz smijeh Kara i nastavlja:

- Bilo je prekrasno, došli su svi naši najdraži ljudi i uveličali najljepši dan u našem životu.

Iako za većinu parova gradski autobus nije mjesto za vjenčanje iz snova, Osvaldo i Kara su presretni. Mladoženja je Peopleu ispričao kako ju je zamijetio u sretnom autobusu.

- Oduševila me svojom samouvjerenošću. Svidio mi se njen stil i prvo što mi je prošlo kroz glavu kad sam je vidio bilo je - želim ju oženiti. Eto, to sam i uspio.

Kara je tog dana sišla na svojoj stanici, no Osvalda je sreća ipak pomazila. Naime, sudbinski su se susreli samo pet sati kasnije u lokalnom kafiću, gdje joj je Osvaldo prišao i za nagradu dobio njen broj. Kako to već ide, bolje su se upoznali, ubrzo i prohodali, a u ožujku 2015. pala je prosidba.

Na zabavi se skupilo 200-tinjak uzvanika koji su dugo u noć slavili ljubav Kare i Osvalda, a novopečeni supružnici su već iduće jutro otputovali na medeni mjesec u Egipat.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 779d4u 30.08.2017.

    jel izvedivo na portalu onda ?;-))

  • Big_Daddy 👊😎 30.08.2017.

    Trebalo im je samo 13 godina da se vjenčaju. Zakon...........

  • Franz von Drkensson 29.08.2017.

    Zadovoljila ga na "toboganu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare