To je to što me zanima!

Vjenčanje na dizalici koja je 30 metara iznad zemlje

Bojan Mijatović (26) i njegova izabranica Nevena Lakićević (25) vjenčat će se na 30 metara visine. Oduvijek su maštali o nesvakidašnjem vjenčanju
Vidi originalni članak

Želja im se ostvarila. Mladoženja, vatrogasac po zanimanju i njegova izabranica, vjenčat će se na dizalici na visini od 30 metara ispred vatrogasne postaje Zvezdara u Beogradu.
- Željeli smo da bude posebno. Odluku je, na kraju, donijela žena mog života. Nevena obožava visinu - rekao je Bojan.
Dizalica, kojom vatrogasci spašavaju ljude iz požara, podignut će na visinu sedmog kata mladence, matičarku i kumove. Više od 200 uzvanika pratit će ceremoniju preko ozvučenja.
- Kumovi se, srećom, ne boje visine. Meni isto nije problem. Skakala sam s bungee-em sa 120 metara visine. Ali, s matičarkom je išlo malo teže - rekla je Nevena.
Matičarke su ih uputile na kolegicu koja radi ekstremna vjenčanja. Nevena će nositi bijelu vjenčanicu, a Bojan svečanu vatrogasnu uniformu s bijelim rukavicama. Par se upoznao početkom ožujka.
- Nije bilo kao u reklami. Ali bilo je sudbinski - dodaje Nevena.
Upoznala ih je zajednička prijateljica u lokalnom kafiću. Odmah su znali da su stvoreni jedno za drugo.
- Žena mog života - sa smiješkom dodaje Bojan.
Nevena završava Višu školu, smjer za zaštitu od požara i spašavanje. Bojan je izabrao posao vatrogasca iz humanosti. Kaže da je osjećaj kad spasiš nekome život, nezamjenjiv.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • romanista 05.09.2008.

    DOk recimo u belgiji na toj visini azilanti iz afrike traze ultimatum od vlasti za azil..kakva zivotna razlika na 30 m visine

Komentiraj...
Vidi sve komentare