To je to što me zanima!

Vlasnik restorana otjerao nasilnike letećim tanjurima

Lesu Murphyju (58) četvroica muškaraca upala su u restoran naoružana čekićima i polugama. Zbunjeni vlasnik restorana gađao ih je posuđem
Vidi originalni članak

Lesu Murphyju (58) oglasio se u kući alarm. Četvorica maskiranih muškaraca provalila su mu u restoran u Australiji. Vitlali su čekićima i polugama i razbijali sve pred sobom.
- Počeli su vikati da će me ubiti, a jedan je zamahnuo čekićem na mene - ispričao je Les kojemu je čekić promašio lice za par centimetara. Povukao se u kuhinju, a napadač s čekićem ga je pratio.
- Razmišljao sam si 'što ću u kuhinji'. Ugledao sam naslagane tanjure i uzeo ih šest i počeo bacati na provalnika kao frizbije - priča Les. Jednim tanjurom pogodio je jednog provalnika, a komadić koji se odlomio, odletio je drugom provalniku u glavu.
- Počeli su bježati. Istrčao sam za njima i zapisao broj tablica, i ostatak tanjura pobacao na auto. Nije, kaže, razmišljao o opasnosti u koju se upušta naoružan samo posuđem.
- Razmišljao sam o ženi i kćeri koje su bile u stanu iza restorana. Napadači su mogli doći do njih - kaže Les kojeg sada iz šale zovu Ninja Murphy. Policija još traži provalnike.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare