To je to što me zanima!

Vlasnik ste hrvatskog ovčara? Pokažite što sve vaš pas može!

Psi i njihovi vodiči će se natjecati u deset disciplina: rad s ovcama, agility, utrci vuče bicikla, Rally obedience, frizbiju, traženju u prirodi, poslušnosti, radu na tragu, napadu i obrani i sudjelovati na izložbi
Vidi originalni članak

Klub "Hrvatski ovčar" iz Zagreba organiziraju sportsko-kinološku manifestaciju "Svjetsko prvenstvo hrvatskih ovčara" od 23. do 25. studenog na raznim lokacijama u Zagrebu i okolici.  

- Na ovaj se način provodi osnovni cilj naše udruge, a to je očuvanje i promocija naše najstarije autohtone pasmine, pasa, Hrvatskog ovčara, koja naš narod vjerno prati još od doseljenja na sadašnje prostore - poručili su iz kluba. 

Ova manifestacija je jedinstvena u svijetu, a odvija se svake dvije godine i privlači velik broj domaćih i stranih posjetitelja. Usko je povezano s najvećom kinološkom manifestacijom u Hrvatskoj, međunarodnom izložbom pasa "CACIB Zagreb 2018.", na kojoj se izlaže preko tisuću pasa. U sklopu izložbe održat će se i Specijalna izložba hrvatskih ovčara. 

Psi i njihovi vodiči će se natjecati u deset disciplina: rad s ovcama, agility, utrci vuče bicikla, Rally obedience, frizbiju, traženju u prirodi, poslušnosti, radu na tragu, napadu i obrani te sudjelovati na izložbi hrvatskih ovčara. 

Svi vlasnici hrvatskih ovčara mogu se prijaviti na natjecanje i zapratiti događaj na Facebook stranici. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare