To je to što me zanima!

Voditeljica ljubila kolegu u pišu i nagovarala ga na oralni seks

Iako je Anderson Cooper dobro znao da će Kathy Griffin izvesti nešto o čemu će se danima pričati, sudeći prema njegovom izrazu lica ovo ga je ipak prilično iznenadilo
Vidi originalni članak

Američka glumica i komičarka Kathy Griffin ni ove godine nije iznevjerila čelnike CNN-a koji su očito na svašta voljni pristati kako bi podignuli gledanost. Tijekom novogodišnjeg javljanja s Times Squarea, Griffin je kleknula i poljubila kolegu Andersona Coopera u međunožje te ga je potom stala nagovarala na oralni seks.

Slavni se novinar više puta saginjao kako bi je spriječio, očito i sam nesiguran do koje je granice Griffin spremna ići.

Naime, itekako je dobro znao da će crvenokosa glumica i njegova dobra prijateljica izvesti nešto o čemu će se još danima pričati, no sudeći prema njegovom izrazu lica ovo ga je ipak iznenadilo.

Podsjetimo, Griffin, koja je s Cooperom odradila i šesti novogodišnji doček zaredom, je 2009. godine psovala ispred kamera, a lani pak paradirala u grudnjaku i prijetila da će se skinuti.

Američkoj je javnosti to dosad bilo simpatično, međutim njenu najnoviju predstavu nisu svi dočekali s oduševljenjem. Dapače, 'ljubljenje sardine' su mnogi ocijenili neukusnim prizorom te napomenuli da je Griffin otišla korak predaleko.

Što vi kažete na to?

Idi na 24sata

Komentari 40

  • katani 04.01.2013.

    danas vecina njih i nezna normalno raditi sve se vrti oko seksa jadni ljudi

  • user_147520 03.01.2013.

    A koji naslov?!

  • azrijel 03.01.2013.

    Kaj nije mene nagovarala

Komentiraj...
Vidi sve komentare