To je to što me zanima!

Voditeljica šokirala Talijane: Dobra večer, dolaze Marsovci

Voditeljica je uvjeravala gledatelje da zadrže smirenost, te kako je čak i Vatikan izdao priopćenje u kojem stoji da i Biblija predviđa pojavljivanje izvanzemaljaca
Vidi originalni članak

Nedavna reklamna kampanja za film Giannia Pacinottia "Posljednji Zemljanin" izazvala je pravu paniku u Italiji. Novinarka televizije Tg3 Maria Cuffaro objavila je na internetu vijest kako Marsovci dolaze na Zemlju, odnosno baš u Italiju, javlja Corriere della Sera.  Voditeljica je uvjeravala gledatelje da zadrže smirenost, te kako je čak i Vatikan izdao priopćenje u kojem stoji da i Biblija predviđa pojavljivanje izvanzemaljaca na našoj planeti. Kazala je kako još nije poznat datum dolaska, ali su već kontaktirali talijansku vladu. Zamolila je ljude da ne hrle u trgovine po zalihe hrane jer za to nema potrebe, s obzirom da vanzemaljci dolaze u miru.

Nekoliko sati nakon objave stranica Tg3 bila je u potpunoj blokadi. Ljudi nisu znali radi li se o šali jer je 'vijest' snimljena u pravom studiju televizije pod originalnim logom.

Tg3 tvrdi da nemaju ništa sa kampanjom, te da je Cuffaro to snimila sama kopirajući radio dramu Orsona Wellesa, Rat svjetova, koja je izazvala masovnu paniku. Ne znaju kako je to završilo na njihovim internet stranicama.

Tek se dan kasnije oglasila producentska kuća Fandango i priznala da je to zapravo najava za film koji će se natjecati na sljedećem Venecijanskom filmskom festivalu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatijaPetrović 09.08.2011.

    "Isus", "Bog" i Biblija - Najveca izmisljotina a koju sam ja ikad cuo ....

  • hvala bogu što sam ateist 07.08.2011.

    Talijani su daleko za nama u tim marsovsko zemaljskim relacijama, Naime Hrvatska od samog svog osnutka sa Marsovcima odrzava iznimno dobre diplomatske odnose. Mars je medju prvima priznao neovisnost mlade Hrvatske drzave, marsovski poglavar je tri puta pohodio prijateljsku Hrvatsku i svaki se put na Mars vracao krcatih torbi darova kojima su ga stanovnici Hrvatske velikodusno zasipali. Zadnja posjeta velikog Marsovca je bila 04. Lipnja. kada se "Holly Daddy" kako Marsovci nazivaju svoga poglavara na za tu prigodu uredjenom zagrebackom konjotrkalistu obratio Zemljanima ili preciznije svojoj djeci Hrvatima. Tom prilikom veliki otac svih marsovaca je ustao sa svoje udobne stolice koja je odmah proglasena svetom okrenuo se prema hrvatskom puku i desnom rukom ucinio znak kriza. Tocno znacenje tog znaka strucnjaci za marsovske znakove i njihovo znacenje su dugo pokusavali odgonetnuti i protumaciti no u svijetlu nedavne marsovske agresije na Hrvatsku i pokusaj otimanja hrvatskog teritorija i samostana Dajla sve je jasnije da ucinjeni znak kriza uopce nije bio znak kriza vec pokazivanje srednjeg prsta koje je u potezu rukom s desna na lijevo znacilo SVIMA, a u potezu odozdo gore VAM GA NABIJEM cije je znacenje na marsu i na zemlji identicno.

  • Letač 07.08.2011.

    istina vanzemaljci u obliku pape i benediktanaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare