To je to što me zanima!

Voditeljici u prijenosu uživo u usta uletjela muha, odmah je postala hit: 'Dajte joj nagradu'

Osjetila sam kako mi treperi u grlu dok sam završavala uvod, rekla je za CNN, čiji su voditelji Victor Blackwell i Alisyn Camerota bili oduševljeniji njezinom profesionalnošću u javljanje uživo.
Vidi originalni članak

Voditeljica kanadskog Globalnewsa Farah Nasser na društvenim je mrežama objavila snimku 'problema' s kojim se susrela na poslu. Snimka je, očekivano, ubrzo postala 'viralna'.

Prilikom javljanja uživo, u kojem je izvještavala o katastrofalnim poplavama u Pakistanu, u njezina usta uletjela je muha!

Voditeljici je trebalo nekoliko trenutaka da se pribere i pročisti grlo, a onda je nastavila pričati o situaciji u Pakistanu.

- Dijelim ovo jer svi trebamo smijeha ovih dana. Izgleda da nije Samo Doug Ford, i ja sam ovih dana na poslu progutala muhu - napisala je novinarka referirajući se na političara Forda, kojem je nedavno prilikom press konferencije u usta uletjela pčela.

- Obzirom o kakvoj priči izvještavam, ovo je baš problem zemalja prvog svijeta - dodala je uz objavu.

O 'incidentu' je razgovarala i s novinarima CNN-a.

- Osjetila sam kako mi treperi u grlu dok sam završavala uvod - rekla je za CNN, čiji su voditelji Victor Blackwell i Alisyn Camerota bili oduševljeniji njezinom profesionalnošću u javljanje uživo.

- Dajte ovoj ženi nagradu - poručili su uz osmijeh.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Milokliz 05.09.2022.

    Stvara dramu pa to joj je kao jedna kapljica.

  • mily 04.09.2022.

    nadam se da će ovo pročitati Batelićka:)

  • Zvonimir Osman 04.09.2022.

    Bzzzzzzzzz! 🐝🦟🦟

Komentiraj...
Vidi sve komentare