To je to što me zanima!

Vrhunski kućanski aparati idu Miroslavu Mihaljeviću u Zagreb

Miroslav nije mogao ni zapamtiti nagrade koje je osvojio. Uz dva kupona je postao vlasnik Samsungova TV-a, grill mikrovalne pećnice, usisavača, aparata za kavu, parnoga glačala, sokovnika i glazbenog sustava
Vidi originalni članak

Pričekajte da uzmem papir da zapišem što sam sve osvojio, inače mi supruga neće vjerovati, rekao je Miroslav Mihaljević (61) iz Zagreba nakon što je osvojio vrijedne nagrade.


Miroslav se našalio kako bi bio puno sretniji da smo ga nazvali i rekli mu da je osvojio automobil, ali i set aparata će biti dovoljan. Uz samo dva kupona Miroslav je postao novi vlasnik Samsungova televizora, grill mikrovalne pećnice, usisavača, aparata za kavu, parnoga glačala, sokovnika i glazbenog sustava. Napomenuo je kako će sigurno koristiti televizor i glazbenu liniju. 
Rekao je kako će većinu aparata zadržati za svoje jer su njegovi svi stari i već dugo u uporabi, a možda nešto pokloni i prijateljima. 


- Dugo sam već pretplatnik i stvarno mi je drago što sam osvojio. Ovo mi je takozvana nagrada za vjernost - našalio se sretni dobitnik te dodao kako je prije igrao na djecu i na suprugu, no nikad se sreća nije osmijehnula. Očito je sreća htjela da odigra na sebe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.05.2017.

    ...ova sa slike izgleda nije dobro "" miješala "" te koverte...lucky luzer f@nki je negdje u toj vrpici pisama...;-))..

Komentiraj...
Vidi sve komentare