To je to što me zanima!

Vrijeđali osjećaje ljudi: Prekrili intimne dijelove golih kipova

Iako su postavljene prije deset godina, njihove fotografije su nedavno objavljene na internetu i krenula su negodovanja i tvrdnje da su gole skulpture uvredljive
Vidi originalni članak

Turistička kompanija u sjevernom Vijetnamu pokrila je "intimne dijelove" 12 skulptura golih ljudi u prirodnoj veličini sa životinjskim glavama nakon negodovanja na internetu, izvijestili su u petak državni mediji.

Svaka skulptura nedaleko od plaže u gradu Haiphongu predstavlja horoskopsku životinju iz vijetnamskog folklora, uključujući štakora, tigra, psa i zmaja. Međutim, od vrata na dolje je ljudsko tijelo.

Iako su postavljene prije deset godina, njihove fotografije su nedavno objavljene na internetu i krenula su negodovanja i tvrdnje da su gole skulpture uvredljive.

Međunarodna turistička kompanija Hon Dau, u čijem su vlasništvu navedene skulpture, odgovorila je pokrivanjem "intimnih" dijelova na skulpturama, piše portal Vnexpress.

"Nikada prije nismo dobili nikakvu pritužbu na račun tih skulptura. Ljudima se zapravo sviđalo dodirivati ih...", rekao je Hoang Van Thieng, direktor kompanije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.03.2018.

    netko se dobro šalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare