To je to što me zanima!

Pogledajte strašan trailer za novi horor "Izbavi nas od zla"

Pogledajte zastrašujuću scenu iz filma „Izbavi nas od zla“ s Ericom Banom u glavnoj ulozi! Film se počinje prikazivati u domaćim kinima od četvrtka 10.srpnja!
Vidi originalni članak

Od ovoga četvrtka, 10. srpnja u domaćim kinima započinje se prikazivati nadnaravni triler „Izbavi nas od zla“ redatelja Scotta Derricksona s Ericom Banom, Edgarom Ramirezom i Olivijom Munn u glavnim ulogama. U sceni koji vam ekskluzivno predstavljamo na portalu 24sata.hr vidljivo je zašto kritičari „Izbavi nas od zla“ već sada proglašavaju savršenim miksom legendarnih filmova „Sedam“ i „Egzorcizam Emily Rose“.

Ralph Sarchie njujorški je policajac iz Bronxa koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere radio na nekoliko slučajeva „onkraj ovoga svijeta“. Odlučio ih je sve zabilježiti u knjizi koju je objavio, a prema kojoj je snimljen film „Izbavi nas od zla“ koji se od ovoga tjedna započinje prikazivati u domaćim kinima. Eric Bana uskočio je u Sarchiejeve cipele dok nekonvencionalnog svećenika koji zna dosta o ritualima egzorcizma tumači latinoamerički glumac Edgar Ramirez. Olivia Munn glumi Sarchiejevu suprugu koja skupa s njihovom kćerkom u vlastitoj kući otkriva demonsku prisutnost...

Kao što u jednom trenutku u filmu objašnjava svećenik Mendoza (Ramirez) na ovom svijetu postoji „sekundarno zlo koje čine ljudi i primarno zlo što je nešto posve drugo“. O kakvoj vrsti zla se radi u filmu „Izbavi nas od zla“ provjerite već od ovoga četvrtka u domaćim kinima.

Idi na 24sata