To je to što me zanima!

Za kraj sezone spasioci su iz mora spašavali svoj novi džip

Spasioci su htjeli skratiti put i isprobati novi džip po pješčanom žalu. Mitsubishi je zaglavi, a sa svakim pokušajem tonuo je sve dobulje. Na kraju je završio u moru
Vidi originalni članak

Ljeto je završilo pa tako i sezona kupanja u Cornwallu. Spasioci su se odlučili posljednji put provozati plažom. Kupača nije bilo jer je se sunce već samo izletnika pa su spasioci uživali u pogledu na more vozeći se u džipu. Dvojica spasioca htjela su isprobati kako njihov novi Mitsubishi vozi po pješčanom žalu.

No dvojac je očito precijenio svoje, a i sposobnosti džipa. Zaglavili su u dubokom pijesku. Pokušali su se izvući u rikverc, no upadali su sve dublje i dublje. Uskoro su ih jaki valovi počeli povlačiti u more. 

Džip je zaplivao naočigled stotinjak izletnika. Spasioci su se borili da ga izvuku van, ali protiv jakih valova bili su nemoćni. Džip se prevrnuo na bok. 

- Svim smo bili zadivljeni njihovom glupošću. Bio je zadnji vikend ljetne sezone. Nitko se nije kupao, jer je bilo hladno te nije bilo potrebe da spasioci idu na dio plaže gdje nije bilo nikoga. Jurili su plažom kao mala djeca. Očito su slavili kraj sezone, na kraju je sve izgledalo otužno - komentirao je jedan od očevidaca. 

Šteta na vozilu vrijednom oko 340.000 kuna najvjerojatnije će biti totalna. Mitsubishi su morali ostaviti u moru je su struje i valovi bili prejaki da bi ga izvukli. To će učiniti ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miladraga 26.09.2011.

    Jadni oni koje ovi budu spašavali!

  • peguy7 26.09.2011.

    "Kupača nije bilo jer je se sunce već samo izletnika pa su spasioci uživali u pogledu na more vozeći se u džipu " vrhunska :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare