To je to što me zanima!

Za mene samo ljuto: Britanka curry dodaje čak i u doručak

Ljuti začin Rochelle je prvi put probala kao tinejdžerica u restoranu u Londonu i od tad ga nije prestala jesti. Dodaje ga baš svakoj hrani koju jede, salatama, jajima...
Vidi originalni članak

Britanka Rochelle Peachey (49) iz Essexa ne može pojesti niti jedan obrok ako ga ne začini curryjem, piše Daily Mail. Tvrdi kako niti jedan od posljednjih 29.565 obroka nije pojela bez omiljenog začina. Toliko je ovisna o curryju pa ga dodaje čak i u doručak. 

Ljuti začin prvi puta je probala još kao tinejdžerica u restoranu u Londonu i od tada ga nije prestala jesti. Dodaje ga baš svakoj hrani koju jede, salatama, jajima, pahuljicama. Ljutost joj uopće ne smeta i bez problema može pojesti ljutu papričicu bez da grlo gasi čašom vode. Njezin 'talent' prepoznao je vlasnik curry restorana te joj darovao besplatan obrok nakon što ga je uvjerila u svoje impresivne mogućnosti. 

Nikuda ne odlazi bez bočice curryja u torbici. 

- Curry kupujem nekoliko puta na tjedan jer bez njega ne mogu jesti. Nosim ga sa sobom kako bi mogla začiniti hranu u restoranima. Kada ih tražim najljuće začine koje imaju, gledaju me u čudu i misle kako sam poludjela - rekla je Rochelle. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nuša matanova 29.02.2012.

    ljuto,jok

  • Faustina009 28.10.2011.

    Ženo Božja pa uništiti ćeš si crijeva i bubrege - hemeroidi joj ne ginu uz takav način prehrane..Budeš vidjela kada zbog takove prehrane budeš morala obavljati pregled crijeva, kako će ti onda biti 'jako lijepo' i da ti više takva hrana neće padati na pemet više.

  • Kety10 15.10.2011.

    E dragi moji "komentatori", ako niste znali, curry je mješavina začina i ona može biti u raznim omjerima izmiješana. Postoje blage verzije,a li postoje i izrazito ljute. Pogledajte svoje bočice curry-ja pa pročitajte sastav ako mi ne vjerujete. U Indiji je curry uglavnom izrazito ljut, kod nas nije, sve ovisi na što smo se svi navikli i od kojeg proizvođača kupujete. No dajte se prvo informirajte prije nego što komentirate i jer vrijeđanje "bez pokrića" je plitko i jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare