To je to što me zanima!

Za reklamu od članica benda ''složili'' su virtualnu djevojku

Za reklamu slastičarnice Ezaki Glico dizajneri reklame uzeli su dijelove 6 članica benda AKB48 i od njih stvorili virtualnu djevojku koju su predstavili kao pravu
Vidi originalni članak

Avatar Eguchi Aimi kreirali su dizajneri reklame za slastičarnicu od šest članica japanskog ženskog benda AKB 48, piše Telegraph. Od svake od njih kompjuteraši su izdvojili dio lica i ukomponirali ga u virtualnu djevojku koju su nazvali Eguchi Aimi. Od članice benda Yuko Oshima ''uzeli'' su tijelo i kosu, od Takahashi Minami oblik lica, a od Maeda Atsuko oči. Od preostale tri djevojke 'posudili'' su obrve, oči i usta. 

Menadžer benda htio je zavarati japanske obožavatelje opisavši Eguchi kao 16-godišnju djevojku iz prefekture Saitama koja voli sport. No fanovi benda brzo su otkrili ''varku''. Na blogu koji ''uređuje'' Eguchi Aimi stoji kako joj je cilj postati ''novi idol mladih koji kombinira sestre iz benda AKB 48''. Njezin virtualni rođendan je 11. veljače, a istog datuma 1922. osnovana je slastičarnica Ezaki Glico koju djevojke reklamiraju. Također, japanska inačica imena Eguchi Aimi je anagram naziva slastičarnice. U videu pogledajte stvaranje virtualne zvijezde Eguchi Aimi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SekaAllTimeLow 24.06.2011.

    šta je sve danas moguće napravit... btw sve su mi preslatke :)

  • Lukša10 24.06.2011.

    baš lijepo pjevaju

  • smajlić 24.06.2011.

    :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare