To je to što me zanima!

Zabijao se u auto, a onda još i bjesomučno skakao po njemu...

Stanovnici američkog Sacramenta bili su svjedoci nesvakidašnjeg incidenta. Nasilnik se terencem zalijetao u parkirano vozilo, a nakon toga se i popeo na njega te nastavio s vandalizmom...
Vidi originalni članak

Garcia Alvarez (40) posvađao se u Sacramentu s vozačem Forda Fieste, pa ga je počeo pratiti svojim terencem. Čim se ukazala prilika zaletio se u Fiestu nekoliko puta. Potom je nastavio voziti gradom i nakon nekoga vremena bez povoda namjerno se zaletio u parkiranu Hondu CR-V. Nastavio je sa zaletavanjem u parkirani automobil sve dok nije uništio i vlastito vozilo, piše Autostart

No tu njegov bijes ne prestaje, pa izlazi iz automobila i penje se na Hondu te nastavlja skakati po njoj i nogama udarati po krovu i vjetrobranskom staklu.

Uskoro dolazi policija, a neposredno prije privođenja Alvarez je pao s krova Honde, pa je prvo završio u bolnici, a potom u policiji.

Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem narkotika, a suočit će se s nizom optužnica: za vandalizam, uništavanje imovine, ugrožavanje javnoga reda i mira, vožnju pod utjecajem narkotika itd.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.06.2018.

    Osuditi ga na 457 godina zatvora.

  • petar10_1 13.06.2018.

    Svo zlo nalazi se u SAD-u

  • vomeninblek 13.06.2018.

    Stvarno moras pazit s kakvim ludcima posla imas

Komentiraj...
Vidi sve komentare