To je to što me zanima!

Zaigrajte našu nagradnu igru i osvojite šoping za 1000 kuna

NAGRADNA IGRA Kupon koji će biti objavljen u tiskanom izdanju 24sata u srijedu može vam donijeti bon za trgovinu Spar. Dobitnik će biti objavljen u tiskanom izdanju te na portalu 24sata
Vidi originalni članak

Nastavljamo s našom nagradnom igrom “Osvoji super nagrade u svibnju”, a već u srijedu čitatelje 24sata očekuje novi nagradni kupon s kojim ovog puta mogu osvojiti bon od 1000 kuna koji mogu iskoristiti u trgovinama Spar.

Kupon za nagradnu igru bit će objavljen u tiskanom izdanju dnevnih novina 24sata u srijedu, 9. svibnja. Sve što trebate napraviti je izrezati ga te napisati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresa) i to poslati na P.P. 923, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji super nagrade u svibnju”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s točno ispunjenim kuponima te ispravnim osobnom podacima koje pristignu na navedenu adresu do utorka, 22. svibnja 2018., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati bit će i izvlačenje dobitnika u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije. Dobitnik će biti objavljen u tiskanom izdanju 24sata te na portalu www.24sata.hr.

Igrajte se s nama i čitajte 24sata jer uskoro vas očekuju nove nagradne igre u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare