To je to što me zanima!

'Zapalio bih kuću': Misteriozna životinja šokirala je internet...

INDONEZIJA: Misteriozna životinja snimljena je na zidu kuće, a korisnici društvenih mreža našalili su se da bi 'odmah zapalili kuću' ili 'predali ključe ovakvom stvorenju'
Vidi originalni članak

Internet je prepun fotografija i videozapisa strašnih i neobičnih životinja. Jedna takva snimljena je u Indoneziji i odmah je postala viralna senzacija, s obzirom na to da ljudima nije jasno o kojoj životinji je riječ.

Narančasto tijelo i četiri ogromna dlakava ticala podsjećaju na pauka, no otkriveno je da je to zapravo moljac Creatonotos gangis.

Oni žive u jugoistočnoj Aziji i Australiji, a svojim ticalima ispuštaju mirise i tako privlače društvo, piše Mirror. Ticala i feromone proizvode sami, a radi se o izlučevinama kemijskih faktora koje izazivaju društveni odgovor kod članova iste vrste.

Raspon krila kod moljaca je oko 4 centimetara. Korisnici društvenih mreža bili su začuđeni kad su vidjeli ovu životinju, a neki od komentara su:

- Što je, dovraga, ovo?!

- Ja bih zapalio kuću kad bih naletio na ovo!

- Pustio bih mu ključeve i rekao: Kuća je tvoja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Pro Et Contra_1 28.10.2017.

    Šokirale su se samo možda ove današnje cicmaze koje nemaju pojma o prekrasnom i uzbudljivom svijetu u kojem živimo prepunom zanimljivih stvorenja koje postoje i kojih svaka ima svoju svrhu i razlog zašto su na ovom svijetu. Samo glupi Homo Sapiens uništava sve oko sebe, ali i tome će brzo doći kraj kako mi se čini.

  • 27.10.2017.

    užas

  • ThunderStorm_1 27.10.2017.

    Uzas 😱 ukenjao bih se od straha 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare