To je to što me zanima!

Zapanjujući Indijci: U oči sipaju sol te na glavama lome kokose

'Bir Khalsa' jedna je od rijetkih preostalih grupa koje prakticiraju drevnu borilačku vještinu 'Ghatka', a svjetsku su im slavu donijeli nastupi u 'Slovačka ima talent'
Vidi originalni članak

Pripadnici Bir Khalse iliti ' Warriors of Goja ' u Armistaru u Indiji još su jednom odlučili svijetu prezentirati svoje nevjerojatne vještine i to na testu borbe oružjem i izdržljivosti na bol. Oni prakticiraju drevnu borilačku vještinu 'Ghatka' koju u cijeloj Indiji danas prakticira još tek 450 ljudi.

Grupa je nedavno u Italiji srušila rekord za broj razbijenih kokosa bejzbolskom palicom  na nečijem - čelu. U jednoj su minuti uspjeli razbiti njih 59. Ipak, to je jedan od njihovih najmanje bolnih i kontroverznih izvedbi. Uobičajeni nastup Bir Khalse inače se sastoji od žvakanja stakla, lomljenja cigli na glavama i prsima, ubodima sablji u prsa i slično. No definitivno najgore izgleda akt u kojemu se oko osobe na tlu postave kokosi koje onda druga osoba razbija pomoću ogromnog čekića - s povezom na očima.

Zanimljivo, Bir Khalsa relativno je nedavno odlučila Ghatku prezentirati cijelom svijetu pa su nastupali u 'Indija ima talent', ali i istovjetnim emisijama u Slovačkoj i Češkoj gdje su, očekivano, u potpunosti šokirali i publiku i žirije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LebronPetrovic 16.07.2014.

    I izmislili su Boginju sa 6 ruku zato što su dangube.

  • bornnl 16.07.2014.

    Ovi Indijci su takva stoka od nacije da je to čudo. Smrde, množe se kao štakori, krave im šetaju gradovima. Dno dna

  • vukovarac71 15.07.2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=k4CvIlE_dvs evo mali i krvavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare