To je to što me zanima!

Zaprosio je preko križaljke u novinama i znala je odgovor!

Corey Newman želio je na jedinstven način zaprositi Marlowe Epstein. Dogovorio se s tvorcem križaljki Washington Posta kako će napraviti jednu posebno za tu priliku
Vidi originalni članak

Nakon što je Marlowe Epstein (31) riješila križaljku u Washington Postu šokirala se vidjevši da je namijenjena njoj. U jednom redu je pisalo 'Marlowe Epstein', a u drugom 'Hoćeš li se udati za mene?'. Corey Newman (28), na sreću, nije dugo trebao čekati odgovor. 

Corey je nekoliko mjeseci razmišljao o 'posebnim zarukama'. Uspio je uz pomoć tvorca križaljki iz Washington Posta Boba Klahna. Subotnje jutro počelo je kao i obično. Marlowe je skuhala kavu i sjela na kauč kako bi riješila križaljku, piše Daily Mail. Ništa joj nije bilo sumnjivo dok nije došla do 37 vodoravno. Pitanje je bilo 'Zaljubljeni Shakespeare', a odgovor 'Marlowe'. Na 39 vodoravno stajalo je 'Scenarist Casablance, Julius ili Philip', a rješenje je bilo 'Epstein'.

- Jesam li poludjela?! - rekla je Marlowe prije nego što je došla do najbitnijeg pitanja. Na 51 vodoravno pisalo je 'Riječi koje idu s određenim prstenom'.

- Hoćeš li se udati za mene? - zbunjeno je rekla Coreyju koji je u ruci već držao dijamantni prsten, kleknuo i ponovio pitanje.

- Bila sam van sebe. Zaista je impresivno to izveo - rekla je poslije. Corey je planirao križaljku za nedjelju, ali u zadnji tren su otkrili da idu na put pa je morao sve prebaciti na subotu. Telefonom je dogovorio zaručničku križaljku za prvo izdanje i ujutro skoro ostao bez novina jer su bile rasprodane. Na kraju je 'posudio' jedne novine koje je našao ispred susjedovih vratiju. Obećao im je vratiti novac s kamatama. 

Par se upoznao prije godinu dana u baru. Dva tjedna nakon toga Marlowe je pozvala njega i prijatelje na večeru. Poslije večere, prijatelji su otišlim a oni su ostali sami pričali do jutra. Međutim, nisu ni primijetili da je vani počela snježna oluja. Ostao je zatrpan kod nje četiri dana. Vrlo brzo počeli su živjeti skupa i pričati o braku.

- Stalno joj govorim da je posebna i želio sam napraviti nešto posebno za nju - rekao je Corey.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • majkomila 20.04.2011.

    ma debili! ja san svojoj reka daj picke i ona je dala a on neka jebe novine

  • MAYA_9 20.04.2011.

    do jaja.. blago njoj.

  • xy mehanizam 19.04.2011.

    Ajde, barem su počeli romantično...a poslije...kako si naprave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare