To je to što me zanima!

Zatvorio se u kutiju i daje nagradu onom tko ga nađe

Ni sam Tim Shaw ne zna gdje su ga ostavili. Sve iz kutije prenosi se na webu, a Shaw je osuđen na 30 dana ležanja. Nagrada je 243.000 kuna
Vidi originalni članak

Britanski radijski i TV voditelj Tim Shaw zatvorio se u metalnu kutiju bez prozora na nepoznatoj lokaciji i ponudio oko 243.000 kuna onome tko ga u roku 30 dana uspije pronaći. Ni sam Shaw ne zna gdje je jer su ga vozikali okolo 10 sati s povezom na očima. Jedino poznato o njegovoj lokaciji je da mu se tamo dogodilo nešto značajno u životu. Iz kutije se sve uživo prenosi na internetu , a Shawova brbljanja o svom životu mogla bi otkriti gledateljima i njegovu lokaciju, piše Daily Mail.
- Sve je to ludo, no najluđe mi je da novac za nagradu dolazi iz Timovog džepa. To mi je luđe nego zaključati se u kutiju na 30 dana - rekao je Graham Stuart, jedan od zaposlenika koji radi na prijenosu. U kutiji Shaw ima šest žarulja koje mu svijetle 12 sati, a vrhunac dana su mu dostave hrane i vode kroz mali otvor.
- Na ideju sam došao jako davno i predložio ju urednicima prije nekoliko godina. Mislili su da je ideja odlična. Na kraju sam sam odlučio ostvariti projekt - rekao je Shaw koji trenutno radi za BRMB radio te je prije ulaska u kutiju išao na psihotestove. Kutija je duga 2,5 metra, visoka jedan metar i široka 1,5 metar, te Shaw cijelo vrijeme mora ležati.
- Ne znam što me motivira, ali moram to napraviti. Riječ je o osobnom izazovu - kaže Shaw. Nije poznato gdje obavlja nuždu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LadyDD 02.03.2010.

    čista namještaljka

  • LadyDD 02.03.2010.

    nitko ne zna gdje obavlja nuždu...hahahahhahahahhahahahaha

  • Scully_fiume 02.03.2010.

    sada spava

Komentiraj...
Vidi sve komentare