To je to što me zanima!

Zbog pandemije izgubila više poslova i postala beskućnica: Kamere je uhvatile kako pleše od sreće

Djevojka je beskućnica dvije godine, a traženje posla otežala joj je pandemija tijekom koje je nekoliko puta dobila otkaz. Zaplesala je kao da sutra ne postoji kada je napokon dobila posao
Vidi originalni članak

Kayallah Jones (21) postala je internetska zvijezda nakon što je od sreće jer je napokon dobila posao, zaplesala na parkingu ispred restorana.

Nadzorne kamere uhvatile su njenu sreću. Prvo se osvrnula oo sebe, a kada je vidjela da nikog oko nje nema, počela je 'čagati' kao da sutra ne postoji.

POGLEDAJTE VIDEO Djevojka pleše od sreće nakon što je dobila posao:

To je trajalo par sekundi, a poslije je samo odšetala, kao da se ništa nije dogodilo.

Vlasnica restorana u kojoj je djevojka dobila posao objasnila je kako je Jones imala sjajnu energiju i pozitivnost koja je obasjala prostoriju. Nakon što je vidjela njezin ples na nadzornim kamerama nazvala je djevojku. 

TREBAMO SE PRILAGODITI Zbog rada od doma bogatima je bolje, a siromašniji često ostaju bez jedinog izvora prihoda

- Rekla sam joj da ću je zaposliti i da sam vidjela njezin sretni ples pa može nastaviti plesati. Vrištala mi je na telefon i to je bio prekrasan trenutak za nas obje - rekla je Dakara Spence za Bored Pandu.

Djevojka je beskućnica dvije godine, a traženje posla otežala joj je pandemija tijekom koje je nekoliko puta dobila otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gospodin Čovjek 08.10.2020.

    Jel to opet neki članak koji pokušava pokazati kako su crnci kao tobože siromašni i ne mogu doći do obrazovanja itd. itd. A o tome koliko su lijeni i nemaju radne navike, to ne pišete. Čast izuzecima.

  • marcianoPa 08.10.2020.

    Najsiromasniji su oni sto misle da je novac bogatstvo!

  • muskarac 08.10.2020.

    pamdemija traje vec 2 godine ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare