To je to što me zanima!

Zdrava Krava daruje: Ostavi komentar i osvoji vege paket!

Koje je tvoje najdraže vegetarijansko jelo? pitanje je nagradnog natječaja na portalu Zdrava Krava. Podijeli svoje jelo do 09. listopada i osvoji pakete s vege namirnicama!
Vidi originalni članak

Zdrava Krava ima iznenađenje za sve vegetarijance! Napiši u komentaru na portalu Zdrava Krava koji je tvoj najdraži vegetarijanski obrok jer deset najkreativnijih odgovora  Zdrava Krava nagrađuje s Vegetariana poklon paketom koji se sastoji od vege narezaka, hrenovki i burgera. Komentare za nagradni natječaj možete slati do srijede, 09. listopada u 11 sati.

Zdrava hrana svakog dana

Nakon nekoliko godina izbivanja, dobro poznati domaći proizvođač bezmesnih narezaka vratio se u gotovo sve veće prodajne centre. Od sada, Vegetariana proizvode možeš pronaći na policama Super Konzuma, Interspara, Bille, Mercatora te Metro-a. Svjedoci smo sve veće brige o zdravlju i kvaliteti života.

Trend zdrave prehrane nalazi se u punom zamahu, a marka Vegetariana savršeno osluškuje potrebe suvremenog potrošača. Proizvodnjom kvalitetnih proizvoda za brz i zdrav obrok, već dugi niz godina uspješno opravdava zadobiveno povjerenje potrošača. Pored narezaka, na policama možeš pronaći i bezmesne Fit hrenovke, namaze od  šampinjona, maslina i tartufa te Fit burgere. Ukusni će proizvodi u potpunosti zadovoljiti nepca i najvećih gurmana, istodobno vodeći brigu o tvom zdravlju.

Podijelite svoje gurmanske užitke na portalu Zdrava Krava i osvojite vege poklon pakete!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sspavlovic734 12.10.2013.

    napisao,imam bogatstvo vege recepata

  • bac44 10.10.2013.

    Zeleni kašasti sokovi

  • AnytaKo 09.10.2013.

    kajgana od tofua s povrćem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare