To je to što me zanima!

Žena se zaljubila u čimpanzu: I on mene voli, ali razdvojili su nas, zabranjen mi je ulaz u ZOO

Adie iz Belgije zaljubila se u čimpanzu Chitu. Kaže da su uživali u četiri godine veze, stalno ga je posjećivala, ali jednog jutra dočekao ju je 'hladan tuš'. Zaposlenici su joj rekli da više nema pravo pristupa ZOO-u..
Vidi originalni članak

Adie Timmermans iz Belgije nikako nije mogla pronaći pravog muškarca. Gospoda iz Antwerpena jednostavno joj nisu bila po ukusu. Ali ona nikad nije tražila muškarca. Kako je objasnila, ona je tražila ljubav.

I našla ju je u obliku mužjaka čimpanze zvanog Chita. On ima 38 godina, većinu svojeg života proveo je u ZOO-u, ali kako je prije toga bio kućni ljubimac, nešto se teže socijalizira s ostalim čimpanzama. 

PREŽIVJELI NEMOGUĆE Bizarne nesreće: Tijekom seksa u troje autom se zabili u drvo, jednom eksplodirala WC školjka

Jednog sudbonosnog popodneva Adie je šetala zoološkim vrtom i ugledala je Chitu. Za nju je to bila ljubav na prvi pogled. Nastavila ga je gotovo svakodnevno posjećivati, razmjenjivali su poljupce preko zaštitnog stakla, mahali jedno drugome... Adie je u bila u sedmom nebu od sreće. 

Ali stvari su se naglo promijenile. Jednog jutra zaposlenici su odbili pustiti Adie unutar ZOO-a. Rekli su joj kako njezino društvo loše utječe na čimpanzu.

EKSPERIMENTALNA KAMPANJA Čileanski Zoo cijepio ugrožene životinjske vrste protiv korone

- Ta čimpanza je cijeli dan sa svojom grupom, ali oni je ne prihvaćaju jer ona bira ljudsko društvo kad god može. Kad se toliko zbliži s osobom, druge će ga čimpanze odbaciti. Ovaj potez napravljen je kako bi se zaštitila životinja - rekli su iz ZOO-a i dodali kako je Chita već jednom preživjela težak napad ostalih čimpanzi. 

Sirota Adie je potpuno slomljenog srca. U svojim brojnim obraćanjima medija poručuje kako joj je oduzeta ljubav.

FOTO GALERIJA Pogledajte kako se životinje zabavljaju tijekom zimskih dana u zoološkom vrtu u Zagrebu

- Znam da me on voli, volim i ja njega. Nemam nikoga drugoga. Ne znam zašto ovo sad rade. Ima već 38 godina, a čimpanze žive 40 godina u prosjeku. Ako već nije promijenio svoje ponašanje, onda to neće ni napraviti - rekla je Adie, koja je u ovoj 'vezi' bila četiri godine, javio je Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ŽivilaHrvatska 27.11.2022.

    Aaa bože sačuvaj 😲čitam i ne mogu virovat da ima ovako bolesnog svita🙄 UuuimeIsusovo !

  • 24.04.2022.

    @youtube.. hej 🙋🏼‍♀️

  • fridulina 29.01.2022.

    Što je ovaj svit poša na kvasinu majko mila !

Komentiraj...
Vidi sve komentare