To je to što me zanima!

Žena smije imati ili glumiti orgazam na TV-u i do 23 h

Neovisno britansko tijelo za kontrolu televizijskog sadržaja odlučilo je da žena smijem imati orgazam na malim ekranima, ili barem ga glumiti, prije 23 h
Vidi originalni članak

Tijelo za standarde u oglašavanju (ASA) konačno je dozvolilo Durexovu reklamu za gel za pojačavanje orgazma. Iako je bilo zabranjeno da se reklama prikazuje prije 23 sata, TV postaja Channel 4 prikazala ju je u 22 sata i pet minuta. Gledatelji su se žalili kako je reklama "uvredljiva i preslikovita". U Durexovoj Play O Orgasmic Gel reklami niz žena uživa u seksualnoj ekstazi uz zvuke Mozartove "Čarobne frule". Na kraju, ženski glas zaključuje "Osjećam se kao nikada prije". ASA je rekla da unatoč tome što su je prikazali ranije "teško da će uvrijediti gledatelje".
- Smatramo da reklama nije preslikovita, niti ima eksplicitnog materijala i teško će nekoga uvrijediti - rekli su iz ASA-e.
Prije tjedan dana ASA je preporučila liberalizaciju prikazivanja reklama o kondomima i abortusima ne bi li tako smanjili razinu tinejdžerskih trudnoća i spolno prenosivih bolesti koja je u Velikoj Britaniji najveća u Europi. Za sada, kondomi se prikazuju samo na TV postaji Channel 4 poslije 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vrda 16.04.2009.

    ja se potpuno sa tim slažem ako djeca nevide na televiziji kako če znati uživo,a ako znaju nema veze uvjek se gradivo nadograđuje............

  • zerp 14.04.2009.

    Smije li se meni dići prije tog perioda?

  • andariel 12.04.2009.

    A kako i tko će provjeriti glumi li ga ili ne???

Komentiraj...
Vidi sve komentare