To je to što me zanima!

Žene se svaki drugi dan: 83. puta izrekli sudbonosno 'da'

Nitko ne može reći da Britanac Mark i njegova supruga Australka Denise Duffield-Thomas imaju problema s vezivanjem. Nadaju se kako će reći 'da' čak 100 puta
Vidi originalni članak

Dok je nekim parovima strahovito teško doći do oltara, Britanac Britanac Mark i njegova supruga Australka Denise Duffield-Thomas izrekli su sudbonosno 'da' 83. puta. Nadaju se kako će se vjenčati čak 100 puta. Trenutačno su u istoj poziciji s Guinnessovim rekorderima. Par je pobjedio na natjecanju za posao testiranja najboljih lokacija za vjenčanje i odredišta za medeni mjesec irske firme Runaway Bride and Groom (Odbjegla mladenka i mladenac). Na izbor se prijavilo 30.000 ljudi. 

Zadnji puta su obnovili zavjete u klubu na australskoj plaži Port Douglas Peppers u petak. Mladenci su se prvi puta vjenčali u Velikoj Britaniji u kolovozu prošle godine, a nakon toga su organizirali svadbu na plaži u Australiji. Posljednjih šest mjeseci obnavljaju zavjete diljem svijeta u spiljama, tamnicama, lagunama, ruševnim crkvama... Fotografije objavljuju na blogu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • otorinolaringolog / ginekolog 28.11.2010.

    100 put buju morali platit i rastavu...

  • baky126 15.11.2010.

    ocito nemaju pametnijeg posla u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare