To je to što me zanima!

Ženu (25) procijenio kao lošu poslovnu investiciju

Ti si podcjenjujuća, dok sam ja rastuća vrijednost. Za pet godina ćeš prestati biti lijepa, a ja ću imati više novca, izjavio je bankar djevojci
Vidi originalni članak

Mlada Amerikanka (25) stavila je oglas na internetskom oglasniku, gdje je navela da traži muža koji zarađuje više od 2,500.000 kuna na godinu. Plaću je obrazložila visokim životnim standardom u New Yorku. Kako kaže pokušala je hodati s muškarcima koji su zarađivali manje, ali srednja klasa joj nije uopće zanimljiva.
Sebe je opisala kao prirodnu ljepoticu.
Na njezin oglas je odgovorio jedan bankar s Wall Streeta koji je ostao anoniman. Njezinu ponudu objasnio je s ekonomskog stajališta, kako prenosi Reuters.
- Ovako, tvoj izgled će uskoro izblijediti, a moj novac je ulaganje s trajnim novčanim tokom. Budimo realni, ne postoji mogućnost da ćeš se ikako proljepšati, nego upravo suprotno. Ako sad imaš 25 godina, ostat ćeš zanosna sljedećih pet godina, ali dalje će tvoj izgled ići samo nizbrdo. Do 35. godine više nećeš sličiti ni na što. Sve u svemu, tvoja ponuda je neprihvatljivo i us.... poslovno ulaganje - napisao je anonimni muškarac.
Djevojka je nedugo nakon toga povukla svoj oglas sa stranice http://newyork.craigslist.org.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_2858 11.10.2007.

    Preseli se u Hrvatsku..Dikan je usamljen :|

  • Željka 11.10.2007.

    rekao joj je istinu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare