To je to što me zanima!

Živi s više od tisuću mačaka: Čak im je ustupila i svoj dom

Mačke imaju sve što im je potrebno - hranu, smještaj i redovite preglede kod veterinara. Njihova gazdarica tvrdi da je u 24 godine živjela s 28 tisuća mačaka, što je vjerojatno svjetski rekord
Vidi originalni članak

Upoznajte Lyneu Lattanzio (67), ženu koja skrbi o čak 1100 mačaka. Njezina kuća u Kaliforniji postala je pravo mačje utočište, a Lynea je svojim mezimicama ustupila veći životni prostor preselivši se u prikolicu na svoje imanje.

Mačke mogu raditi što požele, a njihova vremešna gazdarica trudi se omogućiti im najbolju pažnju i njegu. Imaju sve što im je potrebno - hranu, smještaj i redovite preglede kod veterinara, a procjenjuje se da to godišnje stoji čak 1,6 milijuna dolara.

Njezina kuća od 390 kvadrata najveće je utočiste za mačke u Kaliforniji, a Lynea tvrdi da trenutno skrbi o 800 odraslih i 300 mladih mačaka. U 24 godine živjela je s 28 tisuća mačaka, što je vjerojatno svjetski rekord.

- Sigurno sam na vrhu liste najekscentričnijih žena s mačkama. Sve ih podjednako volim, no voljela bih kad bi ih ljudi posvojili, priznaje simpatična umirovljenica.

Objavu Facebook stranice LADbible pregledalo je više od 5,5 milijuna korisnika.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dkmjnn 29.09.2017.

    A šta će biti s tim životinjama kad ona umre?

  • 29.09.2017.

    dobro da ima 100 macaka, ali 1100 ... to je malo previše...

  • Vihor🐎 29.09.2017.

    Bilo bi zanimljivo čuti imena svih mačaka. Neposredno poznajem jednu osobu koja ima 50 mačaka i o kojima doista skrbi na primjeren način. Bilo mi je čudno što je žena imenovala svih svojih 50 mačaka. Međutim, nije mi jasno, kako je ova gospođa imenovala svojih 1100 mačaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare