To je to što me zanima!

Zlatna ribica pala iz zdjele te preživjela 21 sat na tlu

Barbara Woodford dobila je ribicu kao božićni poklon. Kad se 61-godišnjakinja iz Gloucestera, Velika Britanija, probudila ujutro, ribice nije bilo
Vidi originalni članak

Zadnji put ju je vidjela kako pliva malo prije ponoći. Odmah je pomislila na najgore. Žurila se na posao i nije stigla razmišljati o ribici koju je dobila kao božićni dar. Kad se vratila s posla dočekalo ju je čudo. Pomaknula je ormar na kojem je bila zdjela s vodom i pronašla ribicu na podu. Tamo je provela čak 21 sat. Vratila ju je u zdjelu. Nije mogla vjerovati svojim očima.
- Pomaknula sam ormar i vidjela Ginger. Mislila sam da je mrtva. Ali primjetivši da se miče, uzela sam je i stavila u vodu. Plivala je kao da se ništa nije dogodilo - izjavila je Barbara Woodford.
Carassius auratus, poznata pod nazivom zlatna ribica, popularan je kućni ljubmac više od 1000 godina. Najpopularnija boja je narančasta, a najstarija ribica živjela je 49 godina. One u zdjelama i akvarijima u prosjeku dožive sedam ili osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 28.12.2008.

    slusala jevajtinu isoimenu pjesmu i onda prezivjela

  • Gatsby 28.12.2008.

    Izdržljiva neka ribica možeš je staviti u džep i prošetati parkom, izvaditi iz vode i dati djeci da se igraju s njom ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare