To je to što me zanima!

Zlatom i dragim kamenjem su ukrasili jurilicu od 60 mil. kuna

Najskuplja jurilica: Kotači automobila prekriveni su 24-karatnim zlatom, baš kao i prednja svjetla te pragovi vrata. Unutrašnjost auta uz zlato krasi i drago kamenje
Vidi originalni članak

Švicarski poduzetnik Ueli Anliker prodaje svoj superautomobil za “tek” 60 milijuna kuna. Tim od 35 radnika čak 30.000 sati potrošio je na sređivanje auta u crveno-zlatnu boju, a potrošili su oko 30 milijuna kuna. Poduzetnik je nakon preuređenja automobil nazvao Anliker McLaren SLR Red Gold Dream.

Anliker je objasnio kako su radnici marljivo automobil prebojili crvenom bojom 25 puta te ga nekoliko puta posuli zlatnom prašinom. Kotači automobila prekriveni su 24-karatnim zlatom, baš kao i prednja svjetla te pragovi vrata. Unutrašnjost ovog skupocjenog automobila prekrivena je zlatom, od volana pa do mjenjača, a komandna ploča ukrašena je dragim kamenjem. U autu se nalazi više od 600 rubina u vrijednosti od 2,633.000 kuna. Zlatna “zvjerka” može dostići brzinu i do 340 km/h. Auto je u originalu Mercedes, a nakon što ga je Anliker sredio, postao je najskuplji u ponudi na tržištu.

- Prodavanje ovog vozila nije nikad bila motivacija gospodina Anlikera, ali on će, naravno, razmotriti odgovarajuću ponudu - rekao je glasnogovornik Ueli Anlikera, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 39

  • živčani slonA 12.12.2011.

    admine... obrisao si moj komentar iako nisam prekrsio ni jedno pravilo komentiranja! napisat cu jos jednom-sve ovo je degutantno kao i vecina vasih C/P kvazinovinarskih clanaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • LETjelica 12.12.2011.

    Seljo tuning

  • Loviatar00000 11.12.2011.

    unutrasnjost kao da si u disco kugli

Komentiraj...
Vidi sve komentare