To je to što me zanima!

Zvijezda Instagrama: Samojed Ghost 'skida' Whitney Houston

Za samojeda Ghosta uistinu možemo reći da ima i glas i stas. Preslatki pas kojemu su jedini kontrast prekrasnoj snježnobijeloj dlaci crna njuškica i oči, obožava pjevati poznate hitove
Vidi originalni članak

Iako bi i samo svojim izgledom mogao skupiti tisuće pratitelja na Instagramu, samojed Ghost je talentirani pjevač, koji obožava 'skidati' hitove slavnih pjevača i pjevačica.

Jednostavno se ne može suzdržati kada čuje da netko pjeva i odmah zauzima pozu te vrlo ozbiljno počne zavijati u ritmu glazbe.

Repertoar mu je uistinu širok pa se može pohvaliti da 'skida' sve od Whitney Houston i Beyonce do gumenih igrača koje cvile na pritisak.

Njegov talent donio mu je skoro 350 tisuća pratitelja na Instagramu.

Ghostov zvjezdani status prepoznala je i Ellen DeGeneres, koja je njegove videe pokazala svojim gledateljima i to nakon što je vidjela da je pjevao i uz njezinu emisiju.

Ovaj raspjevani pas rođen je u Norveškoj, a njegovi vlasnici Aline Tøllefsen Søndrol i Kristoffer Rosenberg, primijetili su da ima talent za pjevanje dok je još bio štene. Otvorili su mu profil na Instagramu kako bi prijateljima i rođacima mogli lakše pokazivati njegove videe, a nakon što ga je u svojoj emisiji prošlog travnja Ellen pokazala svijetu, profil je naprosto 'eksplodirao' pa 'četveronožni pjevač' svaki dan ima sve više i više pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 03.03.2019.

    auuu kako je meden :)

  • Plavusa 13 Pink G 02.03.2019.

    Skoro pa je lijep kao moj Funky.

  • 02.03.2019.

    Hahahaha, presimpatičan je. Samo se nadam da živi u kući, a ne u stanu. Prijateljica ima raspjevanog malamuta - i susjede u zgradi koji su, razumljivo, ludi od njegovog “pjevušenja”. (Pjevuši većinom kad nema nikog doma. 🙈)

Komentiraj...
Vidi sve komentare