To je to što me zanima!

Zvijezdi predsjedničke debate nude 670.000 kn za - pornić

Kenneth Bone postavio je posljednje pitanje na drugoj debati između Donalda Trumpa i Hillary Clinton i pritom 'osvojio internet' svojom osobnošću, ali i crvenim džemperom.
Vidi originalni članak

Ken Bone je postao prava internet senzacija, a mnogi su ga proglasili apsolutnim pobjednikom predsjedničke debate, iako je tamo izjavio da je 'neodlučni glasač'. 

On je postavio pitanje o energetici te kako će se taj sektor razvijati u kontekstu brige o ekologiji, ali i očuvanju radnih mjesta. Crveni je džemper nosio, objasnio je kasnije, zbog toga jer se udebljao pa su mu na dan debate pukle hlače omiljenog odijela. 

Čovjek je, nakon što je postao zvijezda na internetu, gostovao i na nekoliko američkih televizija, a onda mu je na kućnu adresu stigla vrlo neočekivana ponuda. 

Njemu su se javili predstavnici pornografske kompanije 'CamSoda' koji su  mu za sat vremena 'akcije s djevojkama' ponudili, pazite sad - 100 tisuća američki dolara, piše The LAD Bible. Prema aktualnom srednjem tečaju, to je oko 670 tisuća kuna. Za sat vremena. Iako će Ken Bone na kraju vjerojatno odbiti ponudu, vjerujemo da mu neće biti nimalo lako. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PATRICIA 15.10.2016.

    Sad ili nikad.Druga sansa mu se sigurno nece pruziti.U pornicu bar nema straha od pucanja hlaca;)

  • --- DAVOR --- 13.10.2016.

    Znači uvijek imat crveni pulover sa sobom jer ako vam puknu hlaće eto, samo ga obučete i hlače se samo sašiju :P

  • Ante2108 13.10.2016.

    Koliko li ce dobiti onda te jadne djevojke

Komentiraj...
Vidi sve komentare