To je to što me zanima!

Zviždali i navijali dok se par seksao kraj prozora

Da seks na radnome mjestu nije poželjan, pokazali su ljubavnici u tajnoj vezi. Ali nakon što nisu uspjeli prikriti strasti, veza je postala javna
Vidi originalni članak

Javnom pokazivanju ljubavi osobito su se veselili prolaznici kraj Unity Partnership centra u Oldhamu (Velika Britanija). Primijetili su par kako se skida kraj prozora na prvom katu zgrade. Neimenovani ljubavnici počeli su se zagrijavati već na jutarnjoj kavi dok su kolege raspravljale o ekonomskoj situaciji u zemlji.
- Ljudi su prolazili i slučajno ih vidjeli. Iako je staklo bilo zamagljeno, vidjelo se kako dvije figure skidaju jedna drugu i onda su se potpuno spojile - rekao je jedan svjedok.
Nije trebalo maštati, bilo je jasno što rade. Došao je policajac, a zaustavio se čak i vozač taksija. U 20 minuta skupila se grupa od 15 do 20 ljudi. Zviždali su i navijali, a par u strastvenom zagrljaju nije bio svjestan ničega oko sebe. Bili su okupirani drugim stvarima. Policajac je na kraju otišao unutra i rekao im da prestanu te da imaju publiku. Ubrzo zatim, razdvojili su se.
- Meni je to bilo jako smiješno jer su oboje bili goli - dodao je.
Neimenovani par suspendiran je s posla. Pokrenuta je istraga.
- Znamo sve detalje incidenta i želimo da bude jasno da Unity vrlo ozbiljno gleda na ovu situaciju - rekao je direktor Lee Robinson.
Unity Partnership zapošljava više od 400 profesionalaca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slisko 13.08.2008.

    e bas su profesionalci

  • HellbAni_1 13.08.2008.

    i kaj sad :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare