To je to što me zanima!

Gastro.hr vas poziva da upišete Proljetnu školu kuhanja

Okusite proljeće na tanjuru na proljetnoj školi kuhanja portala Gastro.hr sa chefom Sašom Polojcem! Škola kuhanja se održava u Miele Centru 25. travnja od 11 sati
Vidi originalni članak

S proljećem su stigle i namirnice koje jednostavno privlače pogledom! Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. A osim finih jela, chef Saša će vam pokazati i neke trikove koji njemu, a tako će i vama, olakšavaju kuhanje. 

Proljetna škola kuhanja Saše Polojca

Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25.travnja od 11 do 14 sati.  Prijaviti se možete ovdje.

U školi kuhanja ćete naučiti pripremiti:

  • proljetni rižoto na bazi radiča i špinata
  • piletinu punjenu rukolom, sirom i slatkim feferonima
  • pureće medaljone u umaku od graška
  • fritaja sa šparogama
  • proljetna krem juha

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete do 23. travnja putem obrasca na linku. Samim ispunjenjem obrasca vaše mjesto na školi kuhanja će biti rezervirano, a sve podatke o uplati ćete dobiti na mail. 

Cijena škole kuhanja iznosi 200 kuna, a potrebno ju je uplatiti najkasnije do 24.travnja u 12 sati.

Prijavite se na školu kuhanja!

O Miele Centru 

Miele je poznata marka kućanskih uređaja koja postoji diljem svijeta. Osnovu poslovanja čine stalne inovacije, a njihove radionice kuhanja kreirane su za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo. Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima za praktične savjete i običaje u kulinarstvu. 

Idi na 24sata