S proljećem su stigle i namirnice koje jednostavno privlače pogledom! Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. A osim finih jela, chef Saša će vam pokazati i neke trikove koji njemu, a tako će i vama, olakšavaju kuhanje.
Proljetna škola kuhanja Saše Polojca
Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25.travnja od 11 do 14 sati. Prijaviti se možete ovdje.
U školi kuhanja ćete naučiti pripremiti:
- proljetni rižoto na bazi radiča i špinata
- piletinu punjenu rukolom, sirom i slatkim feferonima
- pureće medaljone u umaku od graška
- fritaja sa šparogama
- proljetna krem juha
Kako se prijaviti?
Prijaviti se možete do 23. travnja putem obrasca na linku. Samim ispunjenjem obrasca vaše mjesto na školi kuhanja će biti rezervirano, a sve podatke o uplati ćete dobiti na mail.
Cijena škole kuhanja iznosi 200 kuna, a potrebno ju je uplatiti najkasnije do 24.travnja u 12 sati.
Prijavite se na školu kuhanja!
O Miele Centru
Miele je poznata marka kućanskih uređaja koja postoji diljem svijeta. Osnovu poslovanja čine stalne inovacije, a njihove radionice kuhanja kreirane su za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo. Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima za praktične savjete i običaje u kulinarstvu.