To je to što me zanima!

Isti 'recept': Plenki prvo brani svoje ministre pa ih - smijeni...

Prvo nesreća, ozljeđivanje djeteta, nevažeća vozačka, merđo u dvorištu, nemušta objašnjenja, krediti za vlasnika Mercedesa... Ministrica Gabrijela Žalac ne bi trebala još dugo
Vidi originalni članak

Gospođa Žalac i njezine afere, koje se slažu kao automobili usred špice ponedjeljkom na kišnoj Slavonskoj aveniji, prijete atomskom eksplozijom. Ako se to dogodi, ministrica za europske fondove pobit će pola Vlade premijera Plenkovića. Ima li tu lijeka?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIŠE NIJE U MILOSTI ŠEFA? Ostavka je lansirana! Premijer ministrici Žalac više ne vjeruje

Plenković je prilično tvrdoglav tip kad treba nezasluženo braniti svoje ministre.

Branio je Zdravka Marića zbog afere s povlaštenim kreditom HPB-a, branio je nepodnošljivu Martinu Dalić zbog afere Borg, branio je i Pavu Barišića zbog teških sumnji u znanstveni plagijat. I sve ih je, prije ili kasnije, pustio niz vodu.

Osim Marića, kojeg je spasila činjenica da je onako simpatičan tip, uspješan u svojem resoru, pa mu je i javnost nekako progledala kroz prste.

KOMENTIRAO SLUČAJ MERCEDES Plenković o podmetanju Žalac: HDZ će biti snažan kao i danas

Za Dalić i Barišića, koji su lišeni svakog emocionalnog odnosa s javnošću, nitko baš ni suzu pustio nije. Iako se za gospođu iz afere Borg sve više priča kako se sprema doći na važno mjesto u važnoj tvrtki u većinskom vlasništvu države. A to ne može bez odobrenja šefa.

'NIJE TO MOJ STIL' Je li ministrica Žalac - bivša? Plenković: 'Nemam komentara'

A što je s ministricom Žalac? Ona nije među boljim ministrima, njezini rezultati su jako skromni. Sasvim su oprečni njezinoj težini u stranačkoj politici. Tamo se pozicionirala prilično visoko. I ima jaki utjecaj zahvaljujući, prije i iznad svega, naklonosti i povjerenju Andreja Plenkovića. A manje zbog njezinih sposobnosti u poslu.

'MOŽDA JE VLADA, MOŽDA SU SRBI...' Jandroković na pitanje o Žalac odgovorio pjesmom i smijehom

No doslovno iz sata u sat iskaču nove stvari koje se kontekstualiziraju u medijima kao aferaška sapunica.

Prvo nesreća, ozljeđivanje djeteta, nevažeća vozačka, merđo u dvorištu, nemušta objašnjenja, krediti za vlasnika Mercedesa...

Ministrica Gabrijela Žalac ne bi trebala još dugo. To je lijek s početka ovoga teksta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 61

  • MarijanGrdašić 25.03.2019.

    Nebitno je da se radi o cijeloj vladi još bi ova država imala šanse.. ovako je nebitno umjesto nje će doći netko blesaviji i vjerniji liku i djelu najgorih mafijaša u povijesti.

  • Miške 22.03.2019.

    Mrzim svako cipelarenje, to je podlo pa i u slučaju Gabrijele Ivanković udate Žalac. Majka troje djece. Jučer još, u Lici sa Plenkijem bila je hrvatska uzdanica. Austrijski kancelar prof Sinovac ( Gradišćanski Hrvat ) je rekao: "Ako tražiš prijatelja, kupi si psa, ničeš ga naći među političarima".

  • 22.03.2019.

    Isti recept, drugi ljudi i ništa se ne mijenja tako da nam je dno Europe zagarantirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare