Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
120 komentara

Jandroković na pitanje o Žalac odgovorio pjesmom i smijehom

Na pitanje novinara da komentira tvrdnje ministrice Žalac da joj netko podmeće šef Sabora je odgovorio stihom Vojka V.: 'Možda netko protiv nje lobira, sabotira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni'

Foto: Screenshot/N1
120 komentara

Nemam takvih spoznaja, ne mogu vam komentirati ništa novo, jer sam to čuo jučer, rekao je predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković na pitanje radi li se u slučaju ministrice Gabrijele Žalac radi o unutarstranačkom obračunu. ne zna kaže na što je ministrica točno mislila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje je li neozbiljno od ministrice Žalac što je rekla da se radi o unutarstranačkom obračunu, uzvratio je kako se to nju treba pitati te da glavni tajnici ne moraju sve znati. Možda postoje neke informacije koje do mene nisu došle, kazao je Jandroković i odgovorio stihom Vojka V.: 

- Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni - uz smijeh je pjesmom uzvratio Jandroković. 

Zagreb: U Saboru je na redu izjaÅ¡njavanje o 313 amandmana o privatizaciji INA-e 'GRAĐANI NISU BUDALE' Bernardić o Žalac i Mercedesu: 'Ovaj slučaj smrdi na korupciju'

Postavilo se pitanje je li mu uvjerljiva priča ministrice o autu, a Jandroković je rekao kako je ona pojasnila što je i pokazala ugovore. "To je to", ustvrdio je. Na pitanje vjeruje li ministrici Žalac, glavni tajnik HDZ-a uzvraća: 

- Kaže da auto nije njen, pokazala je ugovore koji su na njene roditelje, a sada kakav je aranžman i što se dogovorilo, o tome spoznaja nemam - kazao je. 

Potvrdio je da je prije dva ili tri tjedna bio u hotelu čiji je vlasnik Josipa Stojanovića Jollyja i to kada je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku. 

TOMISLAV KLAUŠKI Tko je ministrici Žalac smjestio novi Mercedes? Naravno, HDZ

- Tamo sam prespavao i sve platio. Poznajem ga, sreo sam se par puta s njim - rekao je. 

Na konstataciju da nije blizak prijatelj sa šibenskim poduzetnikom kao ministar Zdravko Marić, uzvratio je: 

- To su pitanja kojim bi me htjeli navući da nešto komentiram, ali poznajem gospodina Stojanovića. Nismo prijatelji, ali ga poznajem - poručio je Jandroković.

MINISTRI O MERCEDESU: Tko podmeće Žalac? 'Ne znam, pitajte nju, raspravljat ćemo...'

Kada je riječ io natječaju vezano za autobuse koji je dobio Stojanović, predsjednik Sabora odgovara kako je sve oko toga provjerio i s ministrom prometa Olegom Butkovićem.

- Tu ne bi trebalo biti utjecaja ministrice Žalac - odgovorio je. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message