To je to što me zanima!

12 puta kad su Meghan i Harry bili modno i savršeno usklađeni

Par koji je nedavno otišao iz kraljevske obitelji već par godina pazi na to da, kad su zajedno u javnosti, nose modno usklađene kombinacije, što znači kolorističku i stilsku ravnotežu
Vidi originalni članak

Meghan Markle zna što je dobar stil, čitav život je pred kamerama i fotoreporterima te itekako zna snagu dobrog stylinga ne samo za sebe, već i kad je u paru sa svojim dragim Harryjem. Ona i on usklađuju kombinacije već par godina te u svakoj javnoj prigodi imaju koloristički uravnotežene outfite, piše Insider.

Tijekom izlaska u Birminghamu, par je nosio plavu i bež u skladnoj kombinaciji. Meghan je odjenula kaput J.Crew i Alexander Wang hlače te Altuzarra torbicu.

Navy plava bila je izbor za slavlje 92. rođendana Kraljice Elizabete II, 2018. Ona je nosila haljinu Stelle McCartney i torbicu Naeem Khan.

Crno-bijeli sklad nose na događanje u Tongi, također 2018. godine. Ona je nosila kreaciju modne kuće Theia. Dok je Meghan imala bijelu haljinu i crne modne detalje, on je imao obrnuto - crno odijelo i bijelu košulju.

Elegancija i jednostavnost karakterizira kombinacije za posjet muzeja Auckland War Memorial 2018. godine. Haljina Antonio Berardi inspirirana je navy stilom te uokvirena jednostavnim dodacima kao što su Aquazzura salonke i tamni clutch.

 

Na Remembrance Day 2018. još jednom biraju tamno plavu, ovoga puta ona nosi Pradinu kombinaciju i Stephen Jones šeširić te omiljene Aquazzura salonke. 

Za Royal Variety Performance 2018., par je odjenuo još jednu crno-bijelu kombinaciju, njezin je top bio u skladu s njegovim gornjim dijelom. Meghan je nosila Safiyaa top i suknju, naušnice Birks i nezaobilazne Aquazzura salonke.


Božić 2018. proveli su u još jednoj tamno plavoj kombinaciji - ona je odjenula outfit s potpisom Victorie Beckham, ogrlicu Jennifer Meyer i šešir Awon Golding Millinery.

On je izabrao klasično tamno plavo odijelo, a ona istu boju, no u glitter izdanju s potpisom Rolanda Moureta. Torbicu potpisuje Givenchy, a otvorene štikle dizajn su Stuarta Weitzmana.

Crna je ziher, naročito na žutom tepihu. Usklađeni par posjetio je 2019. premijeru filma "The Lion King". Meghan je nosila haljinu Jason Wu.

Posljednji dani u kraljevskoj obitelji obilježeni su odličnim kombinacijama. Ona je na 2020 Endeavour Fund Awards odjenula haljinu Victorie Beckham, uz Stella McCartney torbicu i salonke Manolo Blahnik, a on odijelo u tonu koji paše njezinom.

Crvena kao sočna varijanta kombinacije koju su nosili nedavno na 2020 Mountbatten glazbenom festivalu. On je nosio uniformu, a ona haljinu s potpisom Safiyaa, Manolo Blahnik torbicu i Simone Rocha kristalne naušnice.

Za posljednji izlazak u kraljevskoj režiji Meghan je nosila zelenu haljinu Emilije Wickstead, a on odijelo s podstavom iste nijanse. Ovakvim odijevanjem par otkriva da su skladni i da podržavaju jedno drugo te da su na istoj "valnoj duljini. Ali i da imaju stila.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MOC JE U ZNANJU 14.03.2020.

    Može im se .

Komentiraj...
Vidi sve komentare